Hirdetés

Európa is őrült akciókkal ünnepelte a fekete pénteket



|

Amerika sikeresen exportálta a vásárlási lázat a világ minden pontjára.

Hirdetés

Míg régebben a fekete péntek egy amerikai kiváltság volt, addig mostanra úgy tűnik, hogy világméretű szenzációvá nőtte ki magát az esemény - Amerika sikeresen exportálta a világ minden pontjára. Gyakorlatilag nem volt olyan ország, amely ne próbálta volna meg valamilyen szinten lemásolni a vásárlási lázat. 

Hirdetés

A fekete péntek és a cyber hétfő két olyan napja lett az évnek, amelyek során a vásárlási láz világszinten is rekordmagasságokba emelkedik. Érdekes módon a szokást még olyan helyeken is átvették, ahol a karácsonyt sem ünneplik: a Közel-Keleten például fekete péntek és cyber hétfő alkalmából is ugyanúgy nagy bevásárlásokat tartanak az emberek. 

Természetesen a vásárlók mellett a kereskedőket is nagyon érdekli a lehetőség: az ausztrálok például azért másolják az amerikai akciókat, mert versenyezni akarnak az ottani forgalmazókkal. Az egész helyzet tükrében a szakértők egyértelműen jelentik ki, hogy Amerika sikeresen exportálta a fogyasztói társadalom szimbólumait. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.