Hirdetés

Exkluzív játékokkal újít a Humble Bundle



|

Már 70 ezer felett jár a zsákbamacska havi előfizetést igényeltek száma.

Hirdetés

A többség feltehetően hallott már a Humble Bundle játékboltról, a bevételének egy részét jótékonykodásra felajánló szolgáltatásból rendszeresen fillérekért szerezhetőek be kiváló játékok. Közismert csomagjainak árusítása mellett a cég sima digitális játékáruházat is üzemeltet.

Hirdetés


A Humble Bundle tavaly novemberben komoly vitákat kiváltva elindította a havi 12 dolláros díjért cserébe igénybe vehető előfizetését. Ennek keretében az előfizetők minden hónapban kapnak egy önállóan nem megvásárolható játékcsomagot, ám a bundle tartalma a benne lévő húzócím kivételével titok. A vállalat társalapítója most a Destructoidnak nyilatkozva elárulta, hogy óriási siker a Humble Monthly Bundle, az előfizetők száma meghaladja a 70 ezret.


John Graham szerint a kiszámítható bevételi forrásnak köszönhetően egyrészt az eddigieknél jobb alkukat köthetnek a játékkiadókkal a havi csomag tartalmát illetően, másrészt pedig el tudták indítani a Humble Originals projektet. Utóbbi keretében indie fejlesztőkkel exkluzív játékokat fejlesztetnek maguknak, ezekkel a címekkel limitált ideig csak az előfizetéssel rendelkezők játszhatnak.


Az első Humble Originals játék már landolt is februári csomagra szert tett előfizetőknél, Elephant in the Room a címe.


(Forrás: Engadget)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.