Hirdetés

Exkluzív PixelDesigners Magazine olvasóiknak



|

A januári PC World mellé ismét egy ajándék digitális magazint adunk, nem is akármilyet!

Hirdetés

Rendszeres olvasóik már megszokhatták, hogy a PC World magazin mellé minden hónapban egy ajándék digitális kiadvány is ajándékba adunk. E szokásunkat, az új évben sem szakítottuk meg, januárban ráadásul egy igazi különlegességgel kedveskedünk vásárlóiknak: A PixelDesigners Magazine különszámával, amelybe a szerkesztők az elmúlt hat hónap legjobb cikkeit válogatták össze több mint 160 oldalon. Habár a kiadvány az iOS tulajdonosok számára az iTunes áruházából ingyenesen elérhető, a különszámnak köszönhetően nem csak az iPad tulajdonosok, hanem a lehető legszélesebb olvasóréteg olvashat bele a kifejezetten a PC World számára készített speciális lapszámba, amelybe tényleg csak a legjobb cikkek kerülhettek bele.

 


A kreatív szakmában dolgozók, fotó- és videoszerkesztők, grafikusok, webdizájnerek és audióval foglalkozó szakemberek, na és persze olvasóink számára készült magazinban minden cikket oktatók, bloggerek, fejlesztők, programozók, tanácsadók és webdizájnerek írnak, akik egytől egyik szakmájuk elismert képviselői. A kiadvány azért is érdekes és fontos olvasóink számára, mert az összeválogatott cikkek javarészt tippeket, trükköket tartalmaznak, melyekkel profi képeket, videókat és weboldalakat készíthetünk saját magunk is.

 

Hirdetés


A PixelDesigners Magazine különszámát megtalálod a januári PC World lemezmellékletén, illetve a PC World Plus felületünkön is. A magazinunk nyomtatott változatát keresd az újságárusoknál, a  digitális változatát pedig megtalálod a Digitalstand oldalán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.