Hirdetés

Extrém játék-PC a Scantől



|

Több mint 3 millió forint a 3XS Great White csodagép ára.

Hirdetés

 

great_white.jpg
Az egyik brit számítógépgyártó vállalat bemutatta legújabb PC-jét, a 3XS Great White-ot. A gép meglehetősen jó teljesítményre képes, ám ez az árán is meglátszik: túlságosan is.

 

A Scan PC-je egy Silverstone TJ07B házat kapott, egy giccsesnek mondható logóval. A ház belsejében egy 4,4 GHz-en működtetett Core 2 Quad Q9650 processzor, 2 GB Corsair DDR3-as RAM, valamint három darab, egyenként 1 GB-os NVIDIA GTX 280-as GPU lapul.

 

A tárhelyet tekintve szintén nem lehet panasza a leendő tulajdonosoknak: a három, darabonként 1 TB-os Samsung Spinpoint F1 merevlemezek mellé két 64 GB-os OCZ SSD-meghajtót is beszereltek.

 

A LED-ekkel agyonzsúfolt PC tehát valóban egy gépszörnyeteg, és ezt az ára is tükrözi, amely a túlon túlnál is fentebb van: 11 171,18 angol fontba, tehát közel 3 300 000 forintba kerül. Bővebb információ a 3XS Great White-ról a gyártó honlapján olvasható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.