Hirdetés

Ezek a témák érdekelnek Téged a Facebook szerint



|

Megtekinthető, hogy mi alapján szabja testre a hirdetéseket a portál.

Hirdetés

Senki sem szereti a reklámokat, főként ha azok teljesen irrelevánsak. Éppen azért a netes hirdetéseket megjelenítő cégek folyamatosan komoly pénzeket fektetnek a netezők érdeklődési területeinek feltérképezésére kitalált szoftverekbe, hogy a reklámjaik relevánsabbá tételével növelni tudják a bevételeiket.

Hirdetés


A Google mellett például a Facebook is megpróbálja profilozni a felhasználóit, hogy idővel egyre inkább testre szabja a megjelenített hirdetéseket. A Consumerist most rávilágított, hogy közösségi hálózat felhasználói tisztázatlan ideje már megtekinthetik és módosíthatják azokat a címkéket, amelyeket a Facebook hozzájuk rendelt a böngészéseik során. Ehhez a facebook.com/ads/preferences címre kell ellátogatni.


A felhasználók nem csak szabadon törölhetik az irreleváns címkéket a hirdetési profiljukból, de maguk is hozzáadhatnak új elemeket a listához; a címkékkel való bűvészkedéssel csökkenthető az érdektelen reklámok mennyisége. Puszta kíváncsiságból is érdemes ránézni a címkékre, szórakozásnak sem utolsó a lista böngészése.


(Nyitókép: René C. Nielsen)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.