Hirdetés

Ezek voltak az eBay slágerei



|

A fekete péntek alatt az okostelefonok és a Pokémonok (valamint a Hatchimal) jelentették a slágereket.

Hirdetés

Lezárult a 2016-os fekete péntek (sok helyen több napig tartott), a kereskedők és az áruházak már a cyber hétfőre fordították a figyelmüket. A statisztikák remekül mutatják, hogy milyen termékek iránt magas a kereslet. 

Hirdetés

Az eBay elárulta, hogy mik voltak a slágerek az oldalán a fekete péntek alatt. Mint kiderült, minden negyedik másodpercben eladtak valamit, ami a Pokémonhoz kapcsolódik (legyen az plüss vagy játék). 

Minden tizenötödik másodpercben gazdára talált egy Fitbit karkötő, hálaadás előtt pedig minden ötödik másodpercben vettek egy okostelefont. Legót nyolc másodpercenként vittek, illetve minden percben egy Hatchimal játékot. 

Szintén népszerű termék volt a 85 dollárért vihető, 100 dollár értékű iTunes ajándékkártya és a PlayStation 4 Slim 500 GB-os kiadása. 

Bár egykor a fekete péntek volt az ünnepek előtt az igazi nagy bevásárlás napja, a cyber hétfő mára sokkal nagyobb népszerűségnek örvend. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.