Hirdetés

Ezekre a kütyükre kerestünk a legtöbbet idén



|

A Google keresőjével a legtöbben okostelefonok után kutattak, de a tech mezőnyben a konzolok is nagyon népszerűek voltak.

Hirdetés

A fogyasztói elektronika és a tech területén a legtöbben okostelefonok után kutattak a Google keresőjén - a 2016-os adatok alapján azonban a konzolok is elég népszerűek. 

Hirdetés

A top 10-es keresésekben az iPhone SE és az iOS 10 vezet. A Google Pixel és az iPhone 7 Plus is felkapott téma volt, az ötödik hely pedig a Nintendo Switch-nek járt. 

A közelgő hibrid konzol a legtöbbet keresett (a Google-ön) játékkonzol volt idén. Bár csak márciusban jön, a "bemutatója" pedig októberben volt, mégis nagyobb izgalmat hozott, mint a PlayStation 4 Pro vagy az Xbox One S. 

A Nintendo eszközei sokakat érdekelnek, ezt mutatja, hogy a második legtöbbet keresett konzol a NES Classic Edition volt. A gyártó tehát igazán kedvező hangulatban várhatja a 2017-es évet és a Switch megjelenését. 

A top 10-es lista:

1. iPhone SE
2. iOS 10
3. Google Pixel
4. iPhone 7 Plus
5. Nintendo Switch
6. iPhone 7
7. NES Classic Edition
8. Galaxy S7
9. Playstation VR
10. PS4 Pro

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.