Hirdetés

Fallout 4: nem tud több Pip-Boy-t gyártatni a Bethesda



|

A rajongók cukorkaként vették a limitált kiadású, hordható kütyüt.

Hirdetés

Az idei E3 játékkiállítás egyik legnagyobb durranása a Fallout 4 bejelentése volt. Nem pusztán a rendkívül meggyőző demonstrációja miatt, az igazi sokkot az idei megjelenése váltotta ki: rendkívül szokatlan, hogy a fejlesztés utolsó hónapjaiban jelentsenek be egy ilyen fontos címet. A Bethesda végül a limitált példányszámú gyűjtői kiadással tette fel a porcukrot a süteményre, ugyanis a 120 dolláros csomagban található egy hordható Pip-Boy perifériai is, amelybe a játékosok betehetik az okostelefonjukat.

Hirdetés


A Bethesda most bejelentette, hogy sajnos végleg elfogyott a játék gyűjtői kiadása: akik nem rendelték meg időben, azok valószínűleg csak másodkézből szerezhetik majd be, feltehetően nem kevés felárat kinyögve. Ami érdekes, hogy a kiadónak semmiféle problémája sem lett volna a minél több 120 dolláros csomag eladásával, viszont nem számítottak ekkora érdeklődésre, így relatíve kevés Pip-Boy-t rendeltek a gyártópartnerüktől. Ugyan az elmúlt hetekben többször is sikerült extra rendeléseket leadniuk, azonban a kiegészítőt előállító vállalat az egyéb kötelezettségei miatt egyszerűen már nem képes többet készíteni számukra.


A Fallout 4-re már nem kell sokat várni, 2015. november 15-én válik elérhetővé PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.