Hirdetés

Feladta az állását a Pokémon GO miatt



|

Tom Currie két hónapot utazik majd, hogy minden Pokémont megszerezzen.

Hirdetés

Az új-zélandi Tom Currie úgy döntött, teljes munkaidőben vadászik a Pokémonokra. Éppen ezért minden reggel felpakol egy adag kávét, majd esőkabáttal és hátizsákkal indul az útjára, Pokémonokra vadászni. 

Hirdetés

A 24 éves férfi feladta az aucklandi állását azért, hogy egy két hónapos utazásba kezdjen Új-Zélandon. A célja az, hogy a Pokémon GO-hoz kiadott összes Pokémont megszerezze

20 buszos utazást foglalt le, és egy hét alatt már hat várost látogatott meg. Eddig 90 Pokémont szerzett meg a lehetséges 151-ből. Többek között begyűjtötte már Dragonairt, Scythert, Jynxet és Goldeent. 

Currie kalandot szeretett volna. Mint mondta, 6 éve dolgozik, és nagyon vágyott egy kis szünetre. A Pokémonokkal pedig megélheti egy álmát. Mivel minden nap sok kilométert sétál, most könnyen alszik, ráadásul néha hajnal 3-ig kutat. 

Mint mondja, egyes helyek igazi vadászközponttá váltak - olyan emberekkel vannak tele, akik egyébként otthon lennének bezárkózva. A Pokémonvadászat kihozza őket a valódi világba, ha pedig ritka Pokémont találnak, világgá kürtölik. 

Bár eddig nagyon olcsón oldotta meg az utazásait, a története miatt számos közlekedési vállalat ajánlotta fel, hogy távoli helyekre is elszállítja őt Pokémont vadászni. Világszerte támogatják őt, Amerikában, Indiában, Kanadában és Írországban is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.