Hirdetés

Felruházzuk előfizetőinket



|

Prémium előfizetői akciónk keretén belül a legújabb pólónkkal ajándékozzuk meg minden olvasónkat.

Hirdetés

Tudjuk, hogy sokan vannak, akik már évek óta előfizetnek a 24 éves múltra visszatekintő magazinunkra, és szerencsére azoknak a tábora is népes, akik rendre megosztják velünk a véleményüket, vagy éppen oldalunkon, Facebook csoportunkban, fórumainkon cserélnek egymással tapasztalatot. Év végi előfizetői akciónk keretén belül egy remek ajándékkal készültünk a PC World "keménymagnak", hiszen minden prémium előfizetőnket megjutalmazzuk egy pólóval (és egy alkoholszondával), hogy már messziről látszódjon, egy PC Worldös a tulajdonosa.



S ez még nem minden, az alapcsomag részeként előfizetőink egy évig ingyen használhatják a legújabb Office 2016 klienseket, az 1 TB tárhelyet, valamint havi 60 percnyi ingyenes Skype-hanghívást is kapnak, amelyekkel a világ 60 országában hívhatnak vezetékes és mobilszámokat, például az Egyesült Államokban élő rokonokat. Ezen felül a csomag része még a 12 darab PC World magazin, a több mint 50 ezer forint értékű exkluzív szoftvercsomag (például: Zoner Photo Studio 17) és a választható plusz ajándék, amelyért cserébe mindössze 25 980 forintot kell fizetned, miközben az Office 365 Personal önmagában 21 ezer forintba kerül.

Felkeltettük az érdeklődésedet? Bővebb információ: pcworld.hu/elofizetes

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.