Hirdetés

Filmajánló: a Beavatott folytatódik, Hamupipőke visszatér



|

A beavatott regény filmváltozata nagy siker volt tavaly a pénztáraknál, ennek örömére máris bemutatkozik a folytatás, valamint Hamupipőke is újra beköszön.

Hirdetés

Március aktuális hete a viszontlátásoké: visszatér a Beavatott a többet ígérő folytatással és visszatér Hamupipőke is a vásznakra egy újabb feldolgozással, méghozzá Kenneth Branagh rendezésében. 

Hirdetés

A lázadó (Insurgent)

Már második alkalommal látogathatunk el a futurisztikus Chicago romjai közé, hogy tovább folytassuk a harcot Tris oldalán a társadalmi rendszerrel szemben. A beavatott-sorozat új epizódjában a látványra és az izgalomra nem lehet panaszunk, mint ahogy Shailene Woodley parádés játékára sem, amely ismét tartogat meglepetéseket. Vajon a harmadik rész is ilyen jól sikerül? Sajnos a válaszra még várnunk kell, addig be kell érnünk a Lázadóval Robert Schwentke (R.I.P.D. - Szellemzsaruk, Red) rendezésében. 

 

Hamupipőke (Cinderella)

A Diseny rajzfilmje először 1950-ben jelent meg, és azóta már megannyi feldolgozással találkozhatott a néző, ám egyik sem tudott felérni az eredeti mű szintjére. Talán kevésbé drámai a helyzet a modernizált tündérmesével, amelyben ismét a jól ismert árva, Ella (Lily James) kerül a történet középpontjába, akire egy csodás éjszaka vár. Kenneth Branagh filmje amennyire csak tud, hiteles marad az eredeti alkotáshoz, ami egyáltalán nem baj sőt, ez az egyik legnagyobb pozitívuma a Hamupipőkének, hiszen nem egy átvitt értelemben vett tündérmese tárul elénk, hanem egy - remek színészekkel (Helena Bonham Carter, Cate Blanchett) teli - csodálatos történet úgy, ahogy azt gyerekként megismertük. 

 

Samba

Dráma, szerelem és életszerű szituációk: a Samba gyönyörűen ötvözi az élet éltető elemeit, hogy közben rádöbbenjünk saját halandóságunk béklyóira. Címszereplőnk (Omar Sy) egy szenegáli bevándorló, aki Párizsban dolgozik, persze helyzetéből adódóan kevés reménye van a jobb életre. Itt jön a képbe a terápiás segítőként tevékenykedő Alice (Charlotte Gainsbourg), s kettejük kapcsolata csalhat könnyet a néző szemébe, miközben a társadalom legalapvetőbb problémáival foglalkozik - és mindezt a zseniális Életrevalók rendezőpárosa prezentálja nekünk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.