Hirdetés

Filmajánló: Neeson ismét akciózik, Sandler cipőket próbálgat



|

Liam Neeson ezúttal elrablás helyett mások életét veszi el, csakhogy míg ő fegyverrel, addig Adam Sandler cipőkön keresztül teszi mindezt, miközben Kubrick űroperája is visszaköszön.

Hirdetés

A PC World és a megújult CineStar új filmajánló rovata márciusban is tovább robog, hogy bemutassa a hazai mozik aktuális felhozatalát, amely ezen a héten egy akcióból, egy vígjátékból és egy sci-fiből áll.

Hirdetés

Éjszakai hajsza (Run All Night)

Igazán megtanulhatná már az alvilág, hogyha Liam Neeson filmbéli családjait piszkálják, akkor csúnyán pórul járnak, de úgy tűnik, hogy a New York-i maffia nem látta az eddigi Elrabolva filmeket, ugyanis Ed Harris vezetésével összetűzésbe keverednek a színész által játszott öregedő bérgyilkossal, cserébe hősünknek szembe kell fordulnia az egykori főnökével (Harris), hogy megvédje egyetlen fiát. Mindehhez az a Jaume Collet-Serra biztosítja a hátteret, aki már az Ismeretlen férfi és a Non-stop akció-thrillerek esetében is sikeresen vezényelte Neesont és az Éjszakai hajsza esetében sem hagyja cserben a stílus kedvelőit.

 

A cipőbűvölő (The Cobbler)

Adam Sandler kicsit mellőzi a tőle megszokott debil vígjátékokat és valami komolyabbal, vagyis félig komolyabbal próbálkozik Thomas McCarthy (A látogató, Az állomásfőnök) dirigálásában. A cipőbűvölőben egy régi, hétköznapinak tűnő varrógép okozza a felfordulást, amely egyfajta mágikus családi ereklye és a vele megjavított cipőkbe bújva Sandler karaktere képes a gazdájuk bőrébe bújni, amihez a helyi gengszternek (Cliff ’Method Man’ Smith), a suszter eltűnt, majd hirtelen előkerülő édesapjának (Dustin Hoffman) és a szomszéd havernak (Steve Buscemi) is lesz egy-két szava.

 

2001: Űrodüsszeia (2001: A Space Odyssey)

A klasszikus Alien és A bolygó neve: Halál után egy újabb sci-fi klasszikus tér vissza mozivásznakra “minden sci-fi filmek ősapja”, Stanley Kubrick Oscar-díjas kultfilmje, a 2001: Űrodüsszeia képében, méghozzá digitálisan felújított, magyar felirattal ellátott változatban. A korlátozott ideig, limitált számú mozik által vetített alkotásban évezredekkel később járunk, mikor is amerikai kutatók egy különös, fekete monolitból készült oszlopra bukkannak a Holdon, amely rejtélyes rádiójelet sugároz a Jupiter felé, ezért űrexpedíciót indítanak, hogy megvizsgálják, azonban a hosszú út alatt a fedélzeti komputer meghibásodik. Egyetlen túlélő marad, aki megpróbálja egymaga teljesíteni a küldetést.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.