Hirdetés

Filmajánló: Will Smith tolvajnak áll, a tojások világuralomra törnek



|

Heti mozis rovatunk három új filmmel folytatódik, amik közül Will Smith szélhámoskodása kiemelkedik, de akad itt egy felnőtteket és egy fiatalokat megcélzó mese is.

Hirdetés

A héten mindössze három új film várja a nézőközönséget, ám ez is elég ahhoz, hogy jól szórakozhassunk Will Smith tolvajlásán, a tojások világuralmi törekvésén és egy kedves kis bárányon, aki nem más, mint Shaun.

Hirdetés

 

Focus – A látszat csal (Focus)

Nicky (Will Smith) egész életét tolvajokkal töltötte, így nem meglepő, hogy felnőtt élete is eköré az ősi tudomány köré épül, ám megszegi a legfontosabb szabályt: soha ne szeress bele a tanítványodba. A szárnyait próbálgató lány (Margot Robbie) hatalmas bajba keveredik, de vajon a hazugságok tengerén vezet majd a kiút, vagy pedig eljött a becsület ideje? Akció, vígjáték és drámai elemek várnak a Focus – A látszat csal című alkotásban.

 

Manieggs: Egy kemény tojás bosszúja (Manieggs: Revenge of the Hard Egg)

Öröm, amikor ígéretesnek tűnő magyar filmről adhatunk hírt, és ebben az esetben sincs ez másként, hiszen a Manieggs egy nem mindennapi animációs produkcióként próbálja megállni a helyét. A Miklósy Zoltán által rendezett film az elmúlt évek legnépszerűbb alkotásait mossa össze, hogy egy-egy jelenet erejéig újra átéljük a kalandokat a (kemény)tojások szemszögéből. A remek technológiai háttérrel ellátott Manieggs remek kikapcsolódás lehet, de azt tartsuk szem előtt, hogy nem egy gyerekfilmről van szó, a South Park stílusára tessék számítani.

 

Shaun, a bárány (Shaun the Sheep Movie)

A sorozatból a mozivászonra avanzsáló Shaun kalandjai remek szórakozást ígérnek a fiatalabb korosztálynak, amelyben címszereplőnk nem mindennapi kalandjait követhetjük figyelemmel. A rosszcsont bárány Moszatvég többi lakójával nagy kalamajkába keveredik és kénytelen elhagyni a farmot, hogy a nagyvárosban segítsenek a Gazdán. A csetlő-botló bárányok története megtanít arra, hogy mennyit ér az otthon és a szerető család, így a kicsik számára tökéletes választás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.