Hirdetés

Folytatások hada uralja az E3-at



|

A kiállítás prezentációi során bepillantást nyerhettünk a gamer-jövőbe.

Hirdetés

Hétvégén kezdetét vette Los Angelesben az E3 kiállítás, melynek keretein belül rengeteg kiadó számolt be érkező újdonságairól. Csokorba gyűjtöttük az érdekesnek ígérkező játékcímeket, melyek között akadnak folytatások és exkluzív tartalmak is szép számmal.

Hirdetés

GTA 5 PC és next-gen

Az egyik leginkább várt bejelentés a Rockstar Games háza tájáról érkezett, a stúdió ugyanis hivatalosan is megerősítette a mindeddig kizárólagosan konzolokra elérhető játékának PC-s illetve felújított next-gen változatait. A megjelenés pontos dátumát nem közölték, ám az új GTA verziókra ősznél tovább biztosan nem kell várnunk.


Assasins Creed Unity

A Ubisoft játékáról már a kiállítás előtt elkezdtek szivárogni az információk, így a francia forradalom tematikája már egyáltalán nem okozott meglepetést, azonban az élőben demonstrált küldetés kifejezetten meggyőzőre sikeredett.


Mortal Combat X

A Mortal Combat sorozat legújabb tagjának élő prezentációja is esedékes volt már, hisz készítői jóval a kiállítás megnyitója előtt hivatalosan is megerősítették játékuk érkezését. A Sony színpadán azonban végre egy live demóban is megcsodálhattuk a véres küzdelmeket, sőt a rövid bemutató két új karakterről is lerántotta leplet.


Far Cry 4

A Ubisoft és a Sony színpadán is belepillanthattunk a Far Cry soron következő epizódjába, mely a Himalája hegyeibe kalauzolja a gamereket. A játék frissített harcrendszerrel és kooperációs lehetőséggel kiegészítve november végén érkezik a boltok polcaira.


Lara Croft kalandjai

Két most bejelentésre került játék során is lehetőségünk lesz az ikonikus hősnő bőrébe bújni, hisz érkezik a nagy sikerű Guardians of Light folytatása a Temple of Osiris, illetve a Microsoft prezentálta a - vélhetően Xbox One exkluzív - Rise of the Tomb Raider című, szintén Lara kalandjait feldolgozó alkotást, mely 2015-ben robbanhat be a piacra.


Dead Island 2

A Deep Silver egy brutális trailerrel adta meg az alaphangot a Dead Island második részének bejelentéséhez. A rossz hír csupán annyi, hogy a rengeteg újdonsággal érkező zombi-hentelésre sajnos 2015 tavaszáig várnunk kell.


Halo 5: Guardians

A Halo sorozat legújabb epizódja kizárólagosan a Microsoft next-gen konzoljára érkezik majd, méghozzá 2015 őszén. Azonban jó hír a játék szerelmeseinek, hogy decembertől már kipróbálható a game, ekkor startol ugyanis a hivatalos bétateszt-időszak.



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.