Hirdetés

Fotó 30 Ft-ért, 7 mp alatt a HiTi-vel



|

Professzionális célra szánja a gyártó az új, olcsón és gyorsan dolgozó P710L modellt.

Hirdetés

Nem az első modellje hőszublimációs fotónyomtatóiról ismert HiTi cégnek (Hi-Touch Imaging Technologies, Inc.) az új P710L, de mindenképpen a leggyorsabb. A tökéletesen sima színátmeneteket biztosító technológiával dolgozó HiTi modelleek közül eddig a PhotoShuttle bizonyult a leggyorsabbnak a maga 45 másodperces időeredményével. Az új P710L 6-7-szer gyorsabb ennél, igaz, más kategóriában indul.

 

 

 

p710l.jpg

 

Az új HiTi P710L-nek csak kevesebb, mint 7 másodpercre van szüksége ahhoz, hogy egy folyamatos tónusú, 10×15 centiméteres fotót előállítson. Ez igen markáns eredménynek számít, teljesítményben összemérhető azokkal a teljes szélességű tintasugaras nyomtatófejekkel, melyekkel a HP fotókioszkjaiban vagy - majdani megjelenésükkor - a Memjet nyomtatóiban találkozhatunk.

 


Nem csak sebessége, egyéb jellemzői is jelzik, hogy nagyobb volumenű termelésre hivatott az új P710L-es modellt. Nagy kapacitású kellékanyag csomagokkal tölthető fel, ami normál 10×15 centiméteres fotók esetén pontosan 700 képet jelent. Legfeljebb 6×9 hüvelykes (152×228 milliméteres) méretű képeket állíthatunk vele elő, ebből a nagyobb formátumú kellékanyagból 310 fotóra valót tartalmaz a csomag. Ebből és a 18 hónapos, terhelés szempontjából gyakorlatilag korlátlan garanciából is látható, hogy professzionális jellegű felhasználásra szánták a nyomtatót.

 

Ahogy a hőszublimációs nyomtatóknál szokásos, fóliatekercses megoldással dolgozik a P710L is. A kellékanyag csomagban a megadott számú laphoz pontosan elegendő mennyiségű színezőfólia található a gyári kazettában, amit természetesen automatikusan kezel a nyomtató. A rendszer előnye, hogy tökéletesen mindegy, hogy mi van a képen, legyenek hómezők vagy kongói éjszaka, pontosan azonosak (így kiszámíthatók) a költségek.

 

Magyarországon a www.freetrade.hu fogja hamarosan megkezdeni a HiTi P710L forgalmazását, várhatóan mintegy bruttó 300 000 forintos áron. A magas készülékár mellett érdemes megjegyezni, hogy a nagykereskedelmi léptékű kellékanyag kiszerelésnek köszönhetően egy 10×15 centiméteres fénykép önköltségi ára bruttó 30 forint körül mozog majd.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.