Hirdetés

Fotót nyomtat a KFC csirkés bödönje



|

Születésnapi ötlet volt, hogy a csirkefalatok alól fotók jöjjenek.

Hirdetés

Kanadában már több mint 60 éve működik a KFC, ennek örömére pedig érdekes dolgot talált ki a cég. A Memories Bucket fotókat is tud nyomtatni. 

Hirdetés

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a csirkés bödön aljába egy fotónyomtatót építettek be, ami Polaroid-képeket tud kinyomtatni. 

Ezt úgy csinálja, hogy Bluetooth-on keresztül az okostelefonunkhoz csatlakozik, és néhány érintés után már jönnek is a fotók a csirke alól. 

 

 

Bár mindez csak egy őrült ötletnek tűnik, a cég mégis azt mondja, hogy a következő hetekben néhány szerencsés vevő tényleg ilyenekben kapja majd meg az ételét. Tulajdonképpen annyira nem túlzás, elvégre láttunk már sütiből kávésbögrét és sült csirkéből készült iPhone-tokot is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.