Hirdetés

GameStar Live - ma 17 órától!



|

Testvérlapunk, a GameStar pár hete indította el Silverlight technológián alapuló, hetente jelentkező, élő műsorát. A ma 17 órától kezdődő adásban játékhíreken és hardverbemutatókon kívül az idei World Cyber Girls döntősei is vendégeskednek.

Hirdetés

Az elmúlt hetek hagyományainak megfelelően, ma ismét élő online adást „sugároz” Magyarország legnagyobb játékportálja, a Gamestar.hu. Mint minden alkalommal, a ma 17:00-kor kezdődő műsorban is a játékvilághoz szorosan kötődő, szemet gyönyörködtető vendégek fognak feltűnni, akik ez esetben a 2009-es World Cyber Girls szépségverseny résztvevői.

20091112-gslive.jpg
 


A szépségük mellet a lányok közös tulajdonsága még, hogy mindannyian rajonganak a videojátékokért, amit a szépségverseny megmérettetésén be is kellett bizonyítaniuk. Ezt valószínűleg ma sem úszhatják meg, ha legalább csak annyiban, hogy számos játékokkal kapcsolatos kérdésekre kell válaszolniuk, a játékosok férfiak alkotta részének nagy-nagy örömére. Ma 17:00.kor tehát újra GS Live! élő adás a gamestar.hu/live oldalon, a World Cyber Girls döntős lányaival.


Természetesen a lányok mellett a játékvilág legfontosabb hírei mellett a PC World olvasóinak érdeklődésére is bizonyára igényt tart a GameStar mellett a PC World Tesztlabort erősítő két kollégánk hardverbemutatója is. A műsort a Microsoft Silverlight technológiája révén élő, akadásmentes streamként lehet megtekinteni, várunk tehát minden érdeklődőt a monitorok elé délután öttől!

 


Részletek az előző adásból
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.