Hirdetés

Évkezdő vásár és GameStar nyílt nap - beszámoló



|

Testvérlapunkkal közösen évkezdő vásárra hívtuk olvasóinkat a Petőfi Csarnokba, ahol partnereink kínálataiból is csemegézhettek a kilátogatók.

Hirdetés

Az elmúlt szombaton a Petőfi Csarnokban került megrendezésre testvérlapunk, a GameStar játékmagazin nyílt napja, melyhez különféle partnercégek is csatlakoztak. Az ingyenes rendezvényre bárki kilátogathatott, aki érzett magában annyi bátorságot, hogy beszélgessen a szerkesztőkkel és a közösség egyéb tagjaival, továbbá a nyílt nap arra is remek alkalmat adott, hogy a gyűjteményekből hiányzó GameStar vagy PCWorld magazinokat beszerezhessék az olvasók. A vásári hangulat tehát már testvérlapunk standján érezhető volt, de ennek savát-borsát a külön terembe elhelyezett kiállítók jelentették.

A látogatók a legújabb hardverek közül válogathattak, az AB Informatika Kft. standján például akár a legújabb ATI Radeon grafikus kártyát is meg lehetett vásárolni, méghozzá a Club3D színeiben. A nagykereskedelmi tevékenységet is végző számítástechnikai cég kínálatának része a Revoltec és az XDL márka is, melyek logói alatt kedvező árú és tetszetős külsejű gamer számítógépházak jelentek meg az utóbbi időben.

 

pcw_gamestar_vasar.jpg

 

 A képre kattintva galéria nyílik!

 

 

Pár lépéssel odébb a Modding Computer Kft. megmutatta, milyen high-tech termékeket lehet beépíteni egy számítógépbe, illetve melyek azok a gamer termékek, melyeknek egyetlen játékos felhasználó sem tud ellenállni. A cég képviselete készségesen válaszolt azon látogatói kérdesekre is, melyek az asztali számítógép jobbá tételére irányultak, a kiállított hardverek révén bárki megnézhette, milyen pontokon javíthatna még konfigurációja működésén.

A Radium.hu azon látogatóknak kedveskedett igazán, akik erős, játékra is alkalmas noteszgépre vágynak, kínálatuk nagy része ugyanis ilyen típusokból épül fel. Az igen kedvező áron árult kiállított notebookok között a legújabb AMD Tigris platformra épülő ASUS N60DP is megtalálható volt, mely multimédiás és játékos felhasználásra is kiválóan alkalmas.

Az érdeklődők az IT Capital számítástechnikai kiskereskedés révén példát láthattak a digitális otthon megteremtésében segédkező eszközökre, illetve a standjukon olyan D-Link és Zyxel termékek kaptak még helyet, melyek között belépőszintű és csúcsfelszereltségű perifériák is voltak. A kiállított eszközök között hálózati adattárak és médiaszervereket is lehetett találni, melyek változó méretű tárhelyekkel érhetők el.

Az Infopatika Kft. a manapság oly népszerű hordozható multimédiás lejátszók legújabb generációjával érkezett a vásárra, amelyek tudásuk mellett remek át/érték arányukkal is kitűnnek a tömegtermékek közül. Ugyanakkor a stand részét képezték a karácsonyi szezonban rendkívüli népszerűségre szert tevő digitális képkeretek is, illetve új termékkörként megjelentek a set-top boxok, az FM-transmitterek és az alsó-kategóriás játékkonzolok is.

 


 

A játékos beállítottságú látogatóknak további meglepetéssel szolgált a Holdfényteam, akik népszerű játékokból, filmekből, sorozatokból ismerős figurák sorát állították ki, a fantasy bábuk között megtalálhatók voltak a Halo, az Alien/Predator, Gears of War és Star Wars univerzumokhoz köthető hősök is. Az érdeklődök azonban nemcsak figurákat, hanem egyéb rajongói tárgyakat is vásárolhattak.

Az egész napos szombati rendezvényen a képregény rajongók is megtalálhatták kedvenc kiadványaikat a Fumaxnak és a ComicsInvestnek köszönhetően. A standon kiállított, könyv formájában kiadott képregénykötetek között elsősorban ázsiai és amerikai kiadványokat láthattak az érdeklődők, de emellett videojátékok forgalmazásával is foglalkozik a cég. A vásár ideje alatt 10-20 %-os kedvezmény vonatkozott többek között olyan képregényekre is, melyek a DC Comics vagy a Marvel univerzum egésze alá tartoznak.

 
 
 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.