Hirdetés

Gigabites netcsomaggal támad a Telekom



|

Félmillió háztartásban érhető el a csúcsteljesítményű csomag.

Hirdetés

Már nem csak a Digi nyújt gigabites internetszolgáltatást Magyarország területén, ugyanis a Telekom most bevezette a csúcsteljesítményű NetMánia 1000 netcsomagját. Az előfizetés elméletben országosan elérhető, ám a gyakorlatban persze csak az olyan címekre kérhető, amelyeken a távközlési vállalat technikailag képes nyújtani a szolgáltatást. A cég tájékoztatása szerint körülbelül félmillió háztartásról van szó, a fentebb linkelt oldalon az érdeklődők gyorsan kideríthetik a lakcímük alapján, hogy a szerencsések közé tartoznak-e.


Hirdetés


A NetMánia 1000 csomag elméletben 1000 megabit/s letöltési és 200 megabit/s feltöltési sebességet kínál, a garantált minimum sebességek 300/50 Mbps. A netcsomag egyénileg és csomagban is elérhető, önmagában rendelve 2 éves hűséggel 9200 forint, 1 éves hűséggel 9500 forint, míg hűségidő vállalása nélkül 10500 forint a havidíja.


(Forrás: Telekom | Nyitókép: @felixtriller)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.