Hirdetés

GTA IV-gyel ugratnak be a spammerek



|

A nagy érdeklődést használják ki.

Hirdetés

Megjelent a játékos körökben nagy népszerűségnek örvendő GTA sorozat legújabb, negyedik része, igaz csak Playstation 3 és Xbox 360 konzolra. Angliában több mint negyven bolt nyitott ki kedd éjfélkor, hogy azonnal megkezdhessék az árusítást.

Az előzetes várakozások szerint a GTA IV megdönti a Microsoft kezei alól kikerült Halo 3 játék első heti eladási adatait - ehhez bizony kilencmillió vásárlóra lesz szüksége. A bevételei ezzel elérnék a 400 millió dollárt, s ilyen adatokkal például a filmiparban még egy hollywoodi szuperprodukció sem büszkélkedhet. A Play.com online boltban, csúcsidőben percenként 80 leadott rendelésre számítanak.

 

grand-theft-auto-iv.jpg

A ClearMyMail.com internetes spamszűrő cég szerint a spammerek már rá is áltak a GTA IV körüli felhajtásra, s azokat veszik célba, akik valamilyen okból nem tudtak hozzájutni a játékhoz. A spamekben egy ingyenesen igénybe vehető játékra buzdítanak, amiben PS3-at és GTA IV-et lehet nyerni. Valójában azonban a levelek trójaiakat, vírusokat tartalmaznak, illetve kémprogramokat telepítenek a gépre, amelyek a felhasználó pénzügyi adataira vadásznak.

A kiküldött, GTA IV-el kapcsolatos spamek száma hihetetlenül óriási: az említett spamszűrő cég megszűrt leveleinek felét az utóbbi napokban ezek teszik ki! Természetesen mindenkinek azt ajánljuk, hogy az ilyen témájú leveleket ne nyissa meg, inkább hivatalos forrásból próbálja megvásárolni a játékot.

 

Testvérlapunk, a GameStar természetesen már le is tesztelte a GTA IV-et, az erről szóló cikk megtalálható itt.

 

Aki pedig meg szeretné nézni a játékról alkotott első benyomásokat, íme a videó:

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.