Hirdetés

Gyilkosság egy eltörött XBOX miatt



|

Philadelphiában egy férfi megölte a lányát, mert eltörte a játékgépét.

Hirdetés

2006 szeptemberében szerint az Amerikai Egyesült Államokban található Philadelphiában egy férfi megölte lányát, mert az kábelénél fogva lerántotta a játékgépet az asztalról, mely ennek következtében eltörött.

 

A férfi dühében állítólag akkora ütést mért a gyermekre, hogy a lány koponyája eltört, majd ezt követően még a szoba másik végébe is elhajította. A tettes 24 órán belül vallomást tett a rendőrségen, bár először azt a magyarázatot adta felesége védelmének érdekében -- aki egyébként az eset alatt mindvégig aludt --, hogy a lány kiesett a gyerekágyból, ettől keletkezett a sérülés.

 

Névtelen bejelentőtől a szülőkre már korábban is érkezett panasz, azonban bizonyítékok híján a hatóság eddig tehetetlen volt. A férj élete amúgy sem makulátlan, hiszen a mostani ítélet alapján bűnösnek találták három rendbeli gyilkosság és kiskorú veszélyeztetése miatt, amiért most összesen 47 évet kapott.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.