Hirdetés

Halóval toboroz az amerikai evangélikus egyház



|

Minden eszközt bevetnek.

Hirdetés

A Halo 3 sikeréhez, kvalitásaihoz kétség sem férhet. Egymillió légy nem tévedhet, tartja a mondás. Habár személy szerint még nem próbáltam ki, az még nekem is mond valamit, hogy az rekordidő alatt 300 millió USD-t meghaladó bevételt generált. Ha másra nem, arra mindenképpen elegendő, hogy felkeltse az ember figyelmét.


Így érezhetett az evangélikus egyház is az Egyesült Államokban. Egy olyan időszakot élünk meg, amikor az emberek mind nagyobb része fordul el a korábban rettegett és teljhatalmú, ma már komoly profilváltáson átesett egyházaktól.

 

Az új hívek (lelkek) meggyőzése egyre nehezebbé válik, s az egyházak kénytelenek új utakra lépni.
A fiatalabb generációk különösen nagy ellenérzést, jobban mondva érdektelenséget mutatnak bárminemű hitvilág iránt, tehát őket ott igyekeznek megfogni, ahol csak lehet. Az aktuális Achilles-sarok pedig nem más, mint a videójátékok világa.

 

Prédikátorok és a korhatár>>>


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.