Hirdetés

Hamarosan fény derülhet a Windows 10 újdonságaira



|

A Microsoft kiküldte a meghívókat a régóta pletykált sajtótájékoztatójára.

Hirdetés

Péntek este a Microsoft bejelentette az idei jó eséllyel utolsó nagy sajtótájékoztatóját. A New York-i esemény 2016. október 26-án kerül megrendezésre, magyar idő szerint délután 4 órakor kezdődik majd. Ugyan a vállalat nem árult el sok mindent az eseményről, ám nagyon úgy tűnik, hogy szoftverközpontú konferenciára lehet számítani, konkrétan a Windows 10 jövő évi frissítéseinek főbb újdonságairól hullhat le végre a lepel.


Hirdetés


A hírek szerint a Microsoft nem fog új Surface tabletet vagy Surface Book laptopot bejelenteni, azonban jó eséllyel hivatalossá válhat egy Surface márkajelzésű all-in-one számítógép, plusz a hozzá tartozó egér és billentyűzet. Ezen túlmenően a vállalat OEM gyártópartnerei is lehetőséget kapnak majd az érdekesebb új termékeik bejelentésére, ők viszik majd a hardveres vonalat a sajtóeseményen. Maga a Microsoft inkább csak a Windows 10 fejlesztéseivel és jövőjével kapcsolatos információkat oszthat meg. A konferencia élőben követhető lesz az interneten, ezt a linket könyjelzőzzék be az érdeklődők.



(Forrás: The Verge, Microsoft)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.