Hirdetés

Hamarosan visszatér a SimCity!



|

Már városunk kultúráját és társadalmát is kedvünkre „építhetjük”.

Hirdetés

A sokoldalú város-építővel igazán egyedi, saját stílusú várost hozhatunk létre. A lehetőségek száma végtelen, bármilyen társadalmat teremthetünk, a nomád településtől kezdve a kísértetvároson és a spirituális közösségen át, egészen a modern metropolisig.


A játék során több mint 350 szabadon kombinálható épülettípusból választhatunk, és nyugodtan játszhatunk a szélsőségekkel. Kipróbálhatjuk, mi történik akkor, ha szembeszállunk a hatalommal egy féktelen orwelli társadalomban, vagy hogy boldogan élünk-e a vidámpark-városban az óriáskerekek és csokigyárak között. Fantáziánk teljesen szabadon szárnyalhat, a játék nem szab határokat. Az egyszerű kezelőfelület pedig biztosítja, hogy a legbonyolultabb társadalmak is könnyedén irányíthatóak legyenek. A játék előrehaladtával és városunk fejlődésével fokozatosan nőnek ki a földből az újabb létesítmények, épületek, amelyek társadalmunkat előrevihetik, de ép úgy vissza is vethetik.


A SimCity Societies-ben városunk fejlődését egy új típusú erőforrás, a „társadalmi energia” is befolyásolja majd. Ennek mértéke kizárólag azon múlik, hogyan alakítjuk, használjuk és kombináljuk erőforrásainkat: az ipar, a gazdagság, az engedelmesség, a tudás, az áhítatosság vagy a kreativitás keverékét. Városunk az energiakombinációknak megfelelően máshogy viselkedik és néz ki. A futurista metropoliszoktól kezdve a jámbor, csendes városkákig mindenütt teremtőjük dönti el, hogy milyen elemeket egyesít és kapcsol össze.


*

A SimCity sorozat a SimCity 1989-es megjelenése óta a világon több mint 17 millió eladott példánnyal az egyik legnépszerűbb PC játék. A később megjelent alapjátékok közé tartozott a SimCity 2000 (1993), a SimCity 3000 (1999) és a SimCity 4 (2003).


A SimCity Societies kiadója az Electronic Arts, fejlesztője a Tilted Mill Entertainment. A játék a tervek szerint 2007 novemberében kerül forgalomba Észak-Amerikában és Európában egyaránt.

 

Milyen lesz a városod? Boldog és kreatív, spirituális és nagy tudású, gazdag és hatalmas, vagy engedelmes és félelemmel teli? Lakóid sorsa a Te kezedben van!”

 

Az új SimCity-vel rengeteg izgalmasan játszható városfajtát próbálhatunk ki” meséli Rod Humble stúdióvezető. – „Teljes mértékben a hangulatomtól függ, hogy épp milyen közösséget hozok létre. Néha agresszív rendőrállamot építek, máskor a trópusokon alapítok nomád települést, ahol a polgárok teljesen önellátóak és harmóniában élnek a környezetükkel. A SimCity Societies minden idők legrugalmasabb városépítő játéka lesz!”

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.