Hirdetés

Hat hónapig bírja egy töltéssel a NetGear kamerája



|

Kétirányú hangkommunikációt is kínál a kültéri biztonsági kamera.

Hirdetés

A NetGear már jó ideje próbál betörni az egyszerűen installálható otthoni biztonsági rendszerek piacára, a most bemutatott Arlo Pro kamerája pedig amolyan 360 fokos megoldásnak tűnik. A termék kültéren is rögzíthető, vezetékes és vezeték nélküli módon is beüzemelhető, a beépített akkuja pedig akár 6 hónapon keresztül bírhatja egyetlen töltéssel. A központi vezérlőegysége 100 decibel hangerejű szirénával gondoskodik a betörők elriasztásáról.


Hirdetés


Az idő viszontagságait álló termék 130 fokos látószögű lencsét kapott, rendelkezik éjjellátó móddal, továbbá infravörös mozgásérzékelővel. Érdekes funkció, hogy a beépített mikrofonnak és hangszórónak hála kétirányú kommunikációt tesz lehetővé, szót válthatunk a kamera előtt álló személlyel. A NetGear szerint az idei év során érkezik majd egy objektumfelismerést hozó szoftverfrissítés az Arlo Próhoz, ennek a telepítése után taníthatóvá válik, így például nem fogja teljes készenlétben tartani pár lengedező faág, vagy a házi kedvenc mozgása.




A termék alapvetően a NetGear online szolgáltatásába menti a videókat, ennek az "örökre" ingyenes alapcsomagja maximum 5 kamerát támogat, az elkészült felvételeket pedig 7 napig őrzi meg. Helyi másolat is készíthető a videókról, ehhez egy USB-s meghajtót kell csatlakoztatni a vezérlőegységhez. A vezérlőegységet és a kamerát tartalmazó Arlo Pro kezdőcsomagért 250 dollárt kér a NetGear, a rendszerre rákötni kívánt újabb kamerák darabja pedig 190 dollárba kerül.


(Forrás: Engadget)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.