Hirdetés

HD lejátszó és digi tévévevő tenyérben



|

Tenyérnyi mérete ellenére nagy felbontásban játszik a Cowon A3, az iAudio új nagyképernyős PMP-je.

Hirdetés

Aki valóban szeretne utazás közben videózni, az nem képernyős MP3 lejátszóban, hanem inkább hordozható médialejátszóban (PMP) kell, hogy gondolkodjon. Még ilyenkor is meg kell alkudnunk a számítógépen vagy DVD/DivX asztali lejátszón tapasztalt minőséghez képest, legalábbis általában ezt kell, hogy tegyük. Az iAudio legújabb, extrém kategóriás Cowon A3 jelű modellje áthidalja az otthoni és kézi lejátszók közti minőség szakadékot. Tenyérnyi mérete ellenére nagy felbontású, 800×480 képpontból álló (WVGA) TFT kijelzőt tartalmaz, melyen képes eredeti minőségben visszaadni a legtöbb DivX és Xvid felvételt.

 

cowona3_.jpg

 

 

A megjelenítőnél magasabb, PAL felbontású DVD VOB állományokat is közel azonos minőségben kapjuk vissza, sőt 720 soros HD felbontású MPEG-4 felvételeket is lejátssza -- igaz, ezeket már akadozva. Mindezeket a beépített 30 gigabájtos mini merevlemezre tölthetjük fel, a speciális mini USB kábel csatlakoztatásával a Cowon A3 mobil merevlemezként viselkedik.

 

 

cowona3back_.jpg

 

 

Nem csak a TFT képernyőn kaphatunk képet, televízióra is küldhetjük jó minőségben. Minden általánosan használt videoformátumot ismer a készülék, emellett fényképeket is nézegethetünk rajta és zenelejátszóként is mindenevő, FM rádió is van benne. A mellékelt DVB-T vevőegységgel elvileg digitális tévéadók is foghatók úton-útfélen, igaz, ez a funkció nálunk nem működött.

 

cowona3dvbt_.jpg

 

 

Igen versenyképes áron juthatunk nagy erejű PMP-hez az A3 megvásárlásával, utazó mozizóknak ajánljuk.




Adatok:

 

Termék: iAudio Cowon A3

Forgalmazó: Infopatika Kft

Ár: 99900 Ft

Web: hopp.pcworld.hu/4025

 

  • 4 hüvelykes TFT kijelző, magyar menü
  • WVGA felbontás (800×480 képpont)
  • AVI (DivX, XviD), ASF, MP4, WMV, MPG, DAT, MKV, OGM, VOB video formátumok
  • MP3, WMA, OGG, WAV, FLAC, APE, AC3 hang formátumok
  • Standard felbontású videoanyagok lejátszása konverzió nélkül
  • 720 soros HD videolejátszás
  • Fotóvetítés JPEG, GIF, BMP, PNG formátumokból
  • MPEG-4 videofelvétel videobemenetről
  • Kompozit, S-Video és komponens video kimenet
  • Dokumentum megjelenítés (konverzióval)
  • DVB-T vevőegység teleszkópantennával

 

Értékelés:


iAudio Cowon A3


Előny: Standard méretű videoanyagok lejátszása konverzió nélkül, jó kép és hangminőség, magyar feliratok kezelése, FM rádió


Hátrány: Kissé esetlen botkormány nyomógomb, a feliratok nem kapnak árnyékot


Teljesítmény: 98

Szolgáltatás: 91

Ár/Érték: 86

 


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.