Hirdetés

Head Music RC46



|

Intenzív mozgáshoz egy kellőképpen strapabíró eszköz dukál – legalább olyan, mint az RC46.

Hirdetés

Formáját tekintve inkább személyi hívó jellege van, s ennek előnyei a használat során meg is mutatkoznak. Övre csíptetve vagy a karhoz rögzítve is szem előtt marad a kijelző, és az egyszerű kialakításnak höszönhetően kezelése még mozgás közben sem okoz gondot. A könnyed irányításban az is szerepet játszik, hogy manapság már kevésnek számító szolgáltatást kínál - ha azonban belegondolunk, voltaképpen nincs is ennél többre szükség, hiszen MP3 és WMA formátumú zenék mellett rádiózásra is alkalmas. 256 megabájtnyi tárhelye meglehetősen visszafogottnak mondható, de szerencsére SD-kártyával bővíthető. Természetesen a sajátja is sokórányi muzsikát képes tárolni, ami többnapi kocogáshoz is változatos zenei aláfestést biztosít.

Sajnos csak átlagos zenei élményre számíthatunk, de a fejhallgató lecserélésével ez fokozható. Némileg viszont ez ellen szól a tény, hogy ha minőségében nem is, kialakításában viszont a fejhallgató is remekül sikerült, és használhatóságát tekintve ideális társnak bizonyul az intenzív mozgás közepette is.

 

rc46.jpg

 

Összességében az RC46-ot nem kifejezetten szép, ám átgondolt tervezésű, strapabíró lejátszónak ismertük meg, amely már csak ára okán is jó választásnak tűnik.

 

Adatok:

 

  • 256 MB tárkapacitás
  • FM-rádió
  • SD-bővítőhely
  • Gumírozott borítás, por- és cseppálló
  • Háttértárként és kártyaolvasóként is használható
  • Övcsipesz és karpánt sportoláshoz
  • USB 2.0-s csatlakozás

 


Előny:
strapabíró kialakítás
Hátrány: a bővítőkártyahely zárófedelének kialakítása nem a legjobb, közepes minőségű fejhallgató

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.