Hirdetés

Kódolj Minecrafttal



|

Az EPAM segítségével megmutatjuk, hogy miként alakíthatod kedvedre a Minecraft világát.

Hirdetés

Emlékeztek még a Mátix című filmre, ahol Neo úgy módosította kedvére a virtuális környezetét, ahogy éppen akarta? A Minecraftban akár te is lehetsz a kiválasztott, és szabadon átalakíthatod a körülötted lévő világot, egyedi szabályokat és építményeket alkotva. A játék túlmutat a kreatív építésen és túlélésen, hiszen a segítségével például elsajátíthatod a programozás alapjait, elkészítve a saját játékodat a játékon belül. Nyári HelloWorld Minecraft táborunkban megmutatjuk, hogy mindez miként lehetséges, ráadásul a globálisan is kuriózumnak számító kezdeményezésünkhöz hazánk egyik legnagyobb fejlesztőcége az EPAM is csatlakozott.



Hirdetés


Az EPAM segítségével a táborozók egy nagy nemzetközi fejlesztőcég életébe is bepillanthatnak, remélhetőleg egy életre elegendő plusz motivációval gazdagodva a programozás elsajátítása iránt. Partnerünk ráadásul egy különleges kihívással és értékes nyereményekkel is készül, amely során a gyermekeknek a saját labirintusukat kell majd berendezniük, Command block és Lua programkódok segítségével megalkotva az akadályokat és csapdákat.


Sőt, az EPAM felajánlásának köszönhetően az SOS Gyermekfalu és a Burattino Gyermekotthon négy-négy tehetséges diákját is vendégül láthatjuk, akiknek a táboroztatási költségeit teljes egészében átvállalta a Magyarországon közel 1 400 főt foglalkoztató fejlesztőcég. Te is velünk tartanál? Van még pár szabad helyünk a nyári táborainkba.



Illusztráció: Molnár Márti



Időpont: augusztus 1-5 (napközis) / augusztus 7-12 (bentlakásos)
Ár: 26 900 / 55 900 forint
Helyszín: Óbudai  Harrer Pál Általános Iskola / Balatonlelle, Part Hotel
Korosztály: 10-14

További információ és jelentkezés: minecraft.pcworld.hu

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.