Hirdetés

Hillary Clinton is ránézne az 51-es körzet körmére



|

Végre egy elnökjelölt, aki még a geekek figyelmét is képes lekötni.

Hirdetés

Olvasóink jelentős része valószínűleg hallott már arról, hogy az Egyesült Államokban jó ideje kampányolnak a következő elnökválasztás potenciális jelöltjei. Szerencsére nem Donald Trump az egyetlen választási lehetőség, a demokraták első számú elnökjelöltje Hillary Clinton.

Hirdetés


Clinton a kampánya részeként csütörtökön Jimmy Kimmel esti talkshowjában vendégeskedett. Kimmel a beszélgetés során elmondta, hogy ha őt választanák elnöknek, akkor az első dolga lenne átnézetni az 51-es körzet dokumentációit. Kimmel régebben rákérdezett már a híres-hírhedt létesítményre Bill Clintonnál, de a korábbi elnök azt mondta, hogy nincs ott semmi földönkívüliekkel kapcsolatos érdekesség.


Hillary Clinton látszólag benne lenne a papírok átnézetésében. "Szeretném, ha át tudnánk nézni a dokumentumokat, és jó lenne, ha a lehető legtöbb bennük található információt nyilvánosságra tudnánk hozni. Ha nincs ott semmi, akkor hadd tudják meg az emberek, hogy nincs ott semmi. Ha pedig nem véletlenül zörög a haraszt, de nem jelent nemzetbiztonsági veszélyt az információk nyilvánosságra hozatala, akkor meg kell osztanunk a nyilvánossággal a tényeket" - reagált az elnökjelölt a felvetésre.


Egyes felmérések alapján az egyesült államokbeli választók körülbelül fele gondolja úgy, hogy a földönkívüliek már meglátogatták a Földet; a demokraták esetében látszólag magasabb az arány, mint a republikánusok körében. Az amerikai kormány szerint a köztudatba 51-es körzetként bevonult katonai létesítményt 1955-ben az U-2 kémrepülőgépek tesztelésére hozták létre, semmi köze sem volt a földönkívüliekhez.


(Forrás: Ars Technica | Nyitókép: Gage Skidmore)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.