Hirdetés

Hisztérikus állapotban a Szilícium-völgy Trump győzelme miatt



|

Vannak olyan nagy befektetők, akik már Kalifornia elszakadását is megfinanszíroznák.

Hirdetés

Rég tudjuk, hogy a Szilícium-völgy és a tech szektor szinte kivétel nélkül szerette volna megakadályozni Donald Trump győzelmét, azonban miután elnökké választották, a Szilícium-völgy vezetői úgy tűnik, hogy kezdenek megőrülni. 

Hirdetés

Számos tech cég vezetője ledöbbent az eredményeken, vannak olyan vélemények, amelyek szerint a rasszizmus győzött - más szerint nem azért lesz vége a világnak, mert Trump lett az elnök, hanem mert az emberek megválasztották őt. Nincs hiány az erős hangvételű és az offenzív tweetekben, van, aki Hitlert is párhuzamba állítja. 

Nem csak a Szilícium-völgy nagy vezetői kerültek azonban hisztérikus állapotba, hanem a legnagyobb tőke- és kockázati befektetők is. A jelenség úgy tűnik, hogy kollektív. 

A legőrültebb reakció eddig talán két igen neves befektetőtől, Shervin Peshivartól és Dave Morintól érkezett. Ők Kalifornia kiválását szorgalmazzák jelenleg, a folyamatot Peshivar pedig meg is finanszírozná

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.