Hirdetés

Hivatalos a Google Play családi megosztása



|

Nem tudni, hogy Magyarországon mikor válhat elérhetővé az újdonság.

Hirdetés

Már jó ideje világos volt, hogy az Apple után szabadon a Google is széles körben bevezeti a családi megosztást a Play-szolgáltatásaiban. Ma végre hivatalossá vált a Family Sharing, az elkövetkező napok során Ausztráliában, Brazíliában, Kanadában, Franciaországban, Németországban, Írországban, Olaszországban, Japánban, Mexikóban, Új-Zélandon, az Egyesült Királyságban, továbbá az Egyesült Államokban is elérhetővé válik. Nem világos, hogy Magyarországon mikor aktiválhatják majd az újdonságot.


Hirdetés


A Google Play Family Sharing lehetővé teszi maximum 6 felhasználó számára, hogy megosszák egymással a Play-szolgáltatásokban vásárolt tartalmakat; alkalmazásokat, játékokat, könyveket, filmeket, tévésorozatokat. Elemenként is szabályozható a megosztás, azaz például beállíthatjuk egy erőszakos filmnél, hogy a családi megosztásba felvett gyermekek ne érhessék el.



A Family Sharing nem foglalja magában a Play Zene zenestreamelő szolgáltatást, ennek esetében továbbra is külön kell előfizetni a családi csomagra.


(Forrás: 9to5Google, Google)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.