Hirdetés

Hivatalos: elérhető lesz PC-n a PlayStation Now



|

Első körben csak három európai országban aktiválják a szolgáltatást.

Hirdetés

Magyar idő szerint hétfő este a Sony hivatalosan is bejelentette a PlayStation Now számítógépeken való elérhetővé válását. A játékstreamelő szolgáltatás segítségével 400-nál is több PlayStation 3 konzolra kiadott játék válik PC-ken is játszhatóvá, köztük olyan címekkel, mint a The Last of Us, az Uncharted 2, a Ratchet and Clank, vagy éppen a God of War.


Hirdetés


A PlayStation Now első körben az Egyesült Királyságból, Belgiumból, Hollandiából, továbbá az Egyesült Államokból lesz elérhető számítógépekről, pontos indulási dátumokat még nem közölt a Sony. A szolgáltatás 7 nap ingyen próbaidőt biztosít, a havi előfizetési díja 20 dollár, de három hónapot egyben kifizetve 45 dollárért is használható.



A PlayStation Now számítógépes változata egy darabig biztosan csak Windows 7 / 8.1 / 10 rendszereken lesz használható, de a Sony mérlegeli a Mac-es kliensprogram kiadásának lehetőségét. A kliens zökkenőmentes futtatásához a vállalat 2 GB rendszermemóriát, továbbá legalább 3,5 GHz-es Intel Core i3 vagy 3,8 GHz-es AMD A10 központi egységet ajánl.


Végül megemlítendő, hogy hamarosan elérhető lesz egy USB-s vezeték nélküli adapter, a 25 dolláros kütyüvel a PlayStation 4 gyári DualShock 4 játékvezérlője könnyedén összepárosíthatóvá válik a Windows és Mac OS X rendszerű számítógépekkel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.