Hirdetés

Hódít a krumplisaláta a Kickstarteren



|

Valaki azt finanszíroztatja meg, hogy elkészíthesse élete első krumplisalátáját: nagy siker a projekt.

Hirdetés

Kétségtelen, hogy a közösségi finanszírozás keretében általában okosórákról, konzolokról, 3D-s nyomtatókról és vezeték nélküli kiegészítőkről, esetleg tetszetős bőr pénztárcákról hallunk. Vannak azonban szokatlan projektek is, mint például Zack Danger Brown ötlete a Kickstarteren, amelynek keretében arra gyűjt a közösségtől, hogy elkészíthesse élete első krumplisalátáját

Hirdetés

Bár az ötlet már első hallásra is meghökkentő, a létjogosultsága pedig több mint megkérdőjelezhető egy ilyen oldalon, ennek ellenére hatalmas sikernek mutatkozik. A kitűzött 10 dolláros keretet már 29 nappal a vége előtt többszörösen meghaladta, és jelenleg is jóval 200 dollár fölött tart. 

Aki 1 dollárral támogatja Brownt, annak a nevét hangosan kimondja majd, aki pedig 10-et ad neki, az a konyhában is ott lehet, saját utazási költségén. Mivel már a 75 dolláros álomhatárt is messze meghaladta a projekt, ezért Brown még pizzapartit is rendez, igaz, krumplisaláta nem lesz a bulin. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.