Hirdetés

Hogyan derítsük ki, mennyire vagyunk gazdagok?



|

A Global Rich List megmutatja, a világ hányadik leggazdagabb emberei vagyunk.

Hirdetés

A pénz nem boldogít, de a Mercedes kényelmesebb, mint a bicikli. Hiába van meg minden játékszerünk, amire vágyunk, biztos találkoztunk már olyannal ebben a rohanó korban, akinek több volt. Ha valaha eszünkbe jutott már, hogy vajon a világon hová vagyunk sorolhatóak a vagyonunk alapján, akkor érdemes kipróbálni a Global Rich Listet. 

Hirdetés

Global Rich List az éves nettó kerestünk alapján meghatározza, a világon hány százalék gazdagabb nálunk, illetve, hogy mi pontosan hányadik helyre kerülhetünk. Az eredményt megoszthatjuk, de legörgetve további érdekességeket is találunk: az órabérünket, illetve, hogy egy szegény ország munkása hozzánk képest mennyivel több idő alatt keres meg ennyi pénzt vagy egy kóla árát. 

Ha igazán alaposak akarunk lenni, akkor a vagyonunk alapján is végezhetjük a számításokat. 

A Global Rich Listet a Poke London, egy brit marketingcég üzemelteti, amely az elektronikus kereskedelemben, a közösségi médiában, a mobilhirdetésekben és a digitális építészetben specializálódott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.