Hirdetés

Hordj te is 3000 mAh-s nadrágot



|

Az Ion Belt egy 3000 mAh-s akkumulátort rejtő öv.

Hirdetés

Mi van akkor, amikor éppen úton vagyunk, kellene az okostelefon, és az lemerül? Ez napjaink egyik nagy modern problémája, és ha nincs kéznél powerbank vagy konnektor és töltő, akkor bajban maradunk. 

Hirdetés

Erre a modern problémára igyekszik megoldást kínálni a Kickstarteren felbukkant Ion Belt. Gyakorlatilag egy akkumulátorcsomagról van szó, ami viszont különleges. 

Nem akármilyen powerbankről van szó, hanem egy teljesen átlagosnak tűnő övről, ami valójában egy 3000 mAh-s akkut rejt. Ez a legtöbb okostelefon feltöltésére elegendő. 

Természetesen az állapotjelzés érdekében LED-es fény is került az övre, amely egyébként USB kábellel tölthető. 

Ugyan fekete bőrből készül és elegáns is, egy kissé vastag, tehát erre gondolni kell az öltözék összeállításakor. 

Állítólag nem kell félni, hogy bárkinek leégne a nadrágja, ugyanis a Li-Ion akkut elzárták a külvilágtól. Az öv ára 139 dollár lesz, ha sikeres a kampány. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.