Hirdetés

Így néz ki a Dogecoin-versenyautó



|

A Redditen majdnem 50 ezer dollárt dobtak össze azért, hogy egy szponzor nélkül maradt versenyző indulhasson a NASCAR-sorozatban.

Hirdetés

A The Verge a múlt hónapban számolt be arról, hogy pár lelkes Dogecoin-felhasználó közel 50 ezer dollárt kalapozott össze a Redditen, miután kiderült, hogy John Wise NASCAR-versenyző szponzor – és így autó – nélkül maradt.

A kriptovalutával kapcsolatos hírekre szakosodott /r/Dogecoin csatorna olvasóinak hála, a 98-as rajtszámú kocsi „Dogecoin-színekben” indul a május 4-én, a Talladega Superspeedway-en rendezett versenyen.

Hirdetés

A „Dogecarról” készült első fényképeket vasárnap tette közzé a Twitteren a Phil Parsons Racing istálló. Kabosut, a virtuális pénz címerállatát a motorháztetőre és a hátsó lökhárítóra is felfestették .

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.