Hirdetés

Így néz ki a DOOM az új MacBook Pro érintőcsíkján



|

Sejthetően kissé problémás játszani vele a Touch Bar felületen.

Hirdetés

A néhány hete bejelentett Apple MacBook Pro laptop legérdekesebb újítását a billentyűzet felett végigfutó Touch Bar jelenti. Ez egy OLED érintőkijelző, amelyre információkat és kezelőszerveket küldhetnek ki az éppen futtatott alkalmazások, ezzel egyszerűsítve és gyorsítva a kezelésüket.


Hirdetés


Természetesen a fogyasztóelektronikai újítások addig szóra sem érdemesek, amíg valaki nem veszi a fáradtságot, hogy futtathatóvá tegye rajtuk a DOOM-ot. Az id Software klasszikusát Adam Bell, a Facebook egyik mérnöke juttatta el a laptop érintőcsíkjára. A várhatónak megfelelően gyakorlatilag élvezhetetlen a játék, de ez semmit sem von le a mutatvány értékéből. Érdekességként megemlítenénk, hogy bő egy évvel ezelőtt az Apple Watch-on is a Facebook munkatársai bírták elsőként működésre a Doomot.



(Forrás: 9to5Mac)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.