Hirdetés

Ilyen egy király robotkutya



|

A Boston Dynamics SpotMini robotkutyája otthon is tud segíteni.

Hirdetés

Sokak számára nagyon rémisztőek voltak azok a robotok, amelyekkel a Boston Dynamics az elmúlt években előállt. Most itt a legújabb, ami már-már aranyos. 

Hirdetés

A teljesen elektromos működésű robot 90 percet bír egy feltöltéssel, és egyben az eddigi legcsendesebb is, amit a cég készített. 25 kilogrammos. 

Ennie, innia vagy sétálnia nem kell, csak néha a töltőre kell tenni. Meglehetősen segítőkész tud lenni: a cipő és a kanapé rágása helyett a robotnyak ki tudja dobni a szemetet vagy éppen bepakolni a mosogatógépbe. 

A robotkutyának humorérzéke is van, amint a mellékelt videó több jelentben is mutatja. És még gonoszkodni is tud a gazdájával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.