Hirdetés

iMON 2.4G DT



|

A távirányítók piacán uralkodó infra új kihívót kaphat a Wi-Fi személyében, egyelőre a luxuskategóriában.

Hirdetés

Már a távirányító doboza is nagyon érdekes: a megszokott négyszögletű helyett háromszög alakú. Az eszköz mérete kicsi, csak a legszükségesebb gombok kaptak rajta helyet, mégis találunk pár extra kiegészítőt és többfunkciós vezérlőt. Ilyen például a Windows Media Center távirányítójához hasonlító kék gomb, amellyel a főprogramot indíthatjuk el, vagy a két be- és kikapcsológomb: egyikkel a programokat zárhatjuk be, a másikkal a számítógépet vezérelhetjük.

iMON

Nem elírásról van szó: igen, a számítógépet kapcsolhatjuk ki és be. Összevont szemöldökünk jogos: hogyan tudjuk a számítógépet bekapcsolni? A kis doboz egy PCI-kártyát is tartalmaz, amely maga a vevőegység -- ráadásul nem infra, hanem Wi-Fi vevőről van szó! Szakíthatunk tehát a hagyományokkal, gépünket már ilyen módon is vezérelhetjük, a mellékelt kártya helyes bekötésével pedig még a PC-t is teljes mértékben távirányíthatjuk, az indítástól a kikapcsolásig.

Természetesen része a csomagnak egy médiacenter-alkalmazás és egy vezérlőprogram is, amely kompatibilis a Windows Media Centerrel, a Windows Media Playerrel, a PowerDVD-vel, a Winamppel -– mi több, még prezentációkat is levezethetünk, ugyanis a PowerPoint kezelésére ugyancsak felkészítették. A jelet nem kevesebb mint harminc méteren belül képes érzékelni, ezért bízzunk abban, hogy a panelszomszéd nem vásárolt ugyanilyen eszközt. Egyedül csak az ára riaszthat vissza, mert amilyen pici az egység, olyan drága, könnyen sorolhatjuk a luxuskiegészítők közé.

Adatok
  • Távirányító Wi-Fi csatlakozással
  • Wi-Fi kártya a dobozban
  • Rengeteg alkalmazással kompatibilis kezelőszoftver
  • 30 méteres hatótáv
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.