Hirdetés

Ingyen beszerezhető lesz a Rayman: Origins



|

Jövő szerdától egy hónapig térítésmentesen tölthető a PC-s változat.

Hirdetés

Fennállásának harmadik évtizedét ünnepli az Ubisoft, ennek apropójából - és persze az Uplay digitális játékbolt népszerűsítése érdekében - már harmadik hónapja ingyen játékokat osztogat a vállalat. Elsőként a Prince of Persia: The Sands of Time-ot szerezhették be ingyen a gamerek, jelenleg az első Splinter Cell-t adja oda a kiadó, jövő hét szerdától pedig a Rayman: Origins-nek örülhetnek majd az érdeklődők.


Hirdetés


Az Ubi30 promóció keretében beszerzett játékok véglegesen hozzáadódnak az Uplay felhasználói fiókhoz, így az gamerek "örökre" megtarthatják azokat. Az ingyenes játék beszerzéséhez csak telepíteni kell az Uplay klienst, majd a bejelentkezés után a felső Ubi30 menüben nyújtható be az éppen aktuális játékra való igény.


(Forrás: Eurogamer, Ubisoft)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.