Hirdetés

Ingyen beszerezhető lesz a Far Cry 3: Blood Dragon



|

Egyedülálló FPS váltja a Beyond Good and Evilt az Ubi30 promócióban.

Hirdetés

Harmincadik születésnapjának apropójából az Ubisoft június óta minden hónapban ingyen játékot osztogat a számítógépes játékosoknak, ráadásul a rivális EA On The House promóciótól eltérően minden alkalommal sokakat érdeklő, igazán kiváló címeket sikerült beválogatni a programba. Korábban a Prince of Persia: The Sands of Time, a Splinter Cell, a Rayman: Origins és a The Crew voltak egy hónapig ingyen és véglegesen beszerezhetőek, jelenleg pedig a Beyond Good and Evilre csaphatnak le az érdeklődők.


Hirdetés


A GameStar beszámolója alapján az Ubisoft most bejelentette a novemberi ingyenes játékot, jövő hét szerdától (2016. november 9-től) a zseniális Far Cry 3: Blood Dragon lesz beszerezhető az Uplay kliensprogram Ubi 30 lapján. A játéknak végső soron nincs sok köze a Far Cry 3-hoz: ugyan a játékmotor és játékmechanikák nagyrészt azonosak, azonban a Blood Dragon egy tisztelgés a 80-as évek VHS-cyberpunk-neonfény-Rambo négyese előtt. Egyedülálló alkotásról van szó, a 70-80-as években születettek különösen jól szórakozhatnak a viccein.



Far Cry 3: Blood Dragon minimum gépigény:

- Intel Core 2 Duo E6700 vagy AMD Athlon X2 6000+ CPU
- 2 GB RAM, 3 GB szabad hely
- 512 MB-os videokártya, DirectX 9.0c kompatibilitással
- Windows XP

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.