Hirdetés

Ingyen fotószerkesztő: a PC World ajándéka!



|

A tőlünk letölthető, magyar nyelvű Zoner Photo Studio a próbaidő után is használható marad a szeptemberi PC Worldben található kóddal!

Hirdetés

A Zoner Photo Studio egy könnyen kezelhető képfeldolgozó szoftver, amely az alapvető funkciókon (ilyen például a megannyi automatizálható funkció, képkorrekciók, a leggyakoribb képhibák egyszerű eltávolítása) kívül különféle extrákkal kedveskedik: Panorámaképeket készíthetünk egy egyszerű eszköz segítségével, mely a képrészletek összeillesztésében segít. Készíthetünk szereoszkopikus képeket is - ezek azok a fotók, melyek első látásra színhibásnak tűnhetnek, de speciális szemüveg használatával 3D-s élményt nyújtanak.

 

0910zonera.jpg
 


A képek későbbi felhasználási módjai szerint készíthetünk belőlük webes galériákat, vagy akár önindító PDF vetítéseket, de előtte megannyi eszköz áll rendelkezésünkre, hogy retusáljuk, megváltoztassuk a képeket, vagy akár szövegeket, effekteket és szűrőket helyezzünk el rajtuk.

 

Az erről az oldalról letöltött magyar nyelvű Zoner Photo Studio 8.1 30 napig Professional változatként működik. Ennek letelte után a PC World szeptemberi számában megjelent telepítő kód beírásával Classic változatként használható, időkorlát nélkül.

Különleges akciónk keretén belül pedig a Zoner Software weboldalán a telepítő kódot beírva fél áron vásárolhatja meg a Professional liszencet!


Foglaljuk csak össze: A PC World szeptemberi lapszámával tehát ajándékba adunk egy általános felhasználásra kiváló szoftvert, és lehetőséget biztosítunk annak jóval drágább, professzionális változatának barátságosabb árú beszerzésére is. Nincs más dolga tehát, mint letölteni tőlünk a szoftvert ide kattintva, majd 30 nap elteltével a magazinban található kóddal aktiválni!

 

0910zonerb.jpg
 


A Classic verzióról egyébként itt írtunk, a Professional változatról pedig itt olvashatja el véleményünket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.