Hirdetés

Ingyen iPhone 7 jár, ha lecseréled a neved



|

Egy ukrán kereskedő döbbenetes feltétellel oszt szét néhány ingyen iPhone 7-et.

Hirdetés

Az Apple iPhone 7 és iPhone 7 Plus készüléke igazán népszerű, és sokan meglepő dolgokat tennének meg csak azért, hogy hozzájussanak egyhez. 

Hirdetés

Az effajta készülékek szétosztásakor az oldalak és kereskedők általában azt kérik, hogy a felhasználók kövessék a csatornájukat vagy osszanak meg valamilyen kereskedelmi üzenetet. 

Ukrajna legnagyobb telefonkereskedője azonban meghökkentő szabályokat fektetett le. Az Allo.ua ingyen iPhone 7-et ad annak az első öt embernek, aki először íratja át a rendes nevét Sim iPhone-ra, vagyis iPhone Hétre. Azt nem tudni, hogy pontosan melyik verzióról van szó, de annyit igen, hogy feketéről. 

Az ajánlat nem vicc: a jelentkezőknek szelfit kell küldeniük a hatóságok által újonnan kiállított igazolványukkal, illetve be is kell azt élőben mutatniuk. 

Miért fontolna meg bárki egy ilyen őrültséget? Ukrajnában az átlagos fizetés most 203 amerikai dollárnak megfelelő összeg körül mozog, míg az iPhone 7 vételára 917 dollártól indul az országban. Ezzel az ukrán lakosság döntő többsége elérhetetlen messzeségbe került az Apple termékeitől. 

Természetesen a cég azért él ezzel a felháborító akcióval, mert szeretne minél nagyobb figyelmet kapni. Egyesek számára azonban nem is olyan nagy ár egy névváltás az iPhone-ért - a múltban több borzalmas esetet is dokumentáltak, amikor valaki a veséjét adta el egy iPadért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.