Hirdetés

Ingyen játékok járhatnak a csúcs GeForce kártyák mellé



|

A For Honor és a Ghost Recon: Wildlands közül választhatnak a vásárlók.

Hirdetés

Újabb promócióval próbálja a felső kategóriás grafikus vezérlői felé terelni a játékosokat az NVIDIA, ezúttal az Ubisofttal szövetkezett a vállalat. Az akcióban résztvevő kereskedésekben GeForce GTX 1080 és GTX 1070 videokártyákat, továbbá GeForce GTX 1070-es gamer laptopokat vásárlók választhatnak a For Honor, vagy a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands játékok között.


Hirdetés


Az akció érdekessége, hogy még semelyik sem jelent meg: az előbbi február 14-én, míg az utóbbi március 7-én válik elérhetővé. A megvásárolt termékek mellé kapott promóciós kódokat a GeForce Experience segédprogramban tudják majd beváltani a gamerek, plusz ubisoftos játékok lévén szükségük lesz egy Uplay-fiókra is, amelyhez "örökre" hozzárendelődik majd a kiválasztott cím.



A hardverek kifizetése előtt érdemes külön rákérdezni az akcióban elvileg résztvevő boltok munkatársaira, hogy ténylegesen jár-e a kiválasztott termék mellé az ingyen játék. A promóció hivatalosan weboldala itt található, hírünk írásakor nem voltak listázva rajta az akcióban résztvevő magyar üzletek, de némi tippelgetéssel mi gyorsan találtunk kettőt is.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.