Hirdetés

Ingyen szállít Magyarországra az Amazon



|

A német oldalról kell rendelni, 39 eurót meghaladó értékben.

Hirdetés

Már hetek óta készülnek a hazai online kereskedések a Fekete Péntekre, azonban tegnap kaptak egy kisebb fekete levest: az Amazon bejelentette, hogy a német leánycége már Csehországba, Dániába, Svédországba, Magyarországra és Szlovákiába is hajlandó ingyen szállítani. Az amazon.de webhely német mellett angol, holland, lengyel és török lokalizációval is használható, a lapok tetején és alján egyaránt át lehet állítani a nyelvet.


Hirdetés


Természetesen értékhatárhoz van kötve az ingyenes kiszállítás, 39 eurót (olyan 12 ezer forintot) meghaladó összegért kell vásárolni hozzá. A termékek kijelzett ára alapvetően a 19 százalékos német ÁFA szerint van számolva, azonban magyarországi címre való szállítás esetén a hazai 27 százalékos forgalmi adót kell kifizetni, a végleges összeget a rendelés véglegesítésénél láthatják a vásárlók. A webhely próbálgatása során feltűnt, hogy sajnos nem minden termék rendelhető meg magyarországi kiszállítással, ám ettől függetlenül érdemes lehet mostantól böngészni, láttunk jó néhány kiemelkedő ajánlatot.


(Forrás: Forbes, Amazon | Nyitókép: Metropolico.org)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.