Hirdetés

Ingyen tölthető a Shadow Warrior Classic Complete



|

Nem felebaráti szeretetről van szó, de ingyen lónak nem nézzük a fogát.

Hirdetés

A többség által elfeledett, ám kultklasszikus játéksorozatok egyike a pár éve feltámasztott Shadow Warrior, a következő modern része most 2016. október 13-án fog megjelenni. Ennek reklámozása céljából a fejlesztők most ingyenesen letölthetővé tették az eredeti 1997-es kiadásta GOG-on, ide kattintva a szolgáltatásba regisztrált gamerek örökre hozzárendelhetik a játékot a felhasználói fiókjaikhoz.


Hirdetés


Jelenleg úgy tűnik, hogy véglegesen ingyenessé vált a játék, azaz nem csak egy átmeneti akcióról van szó. A Shadow Warrior Classic Complete a DosBox segítségével fut, Windows mellett Linuxon és Mac OS X-en is könnyedén működésre bírható a GOG által kínált telepítőkészletekkel. A 230 MB méretű játék mellé jár a soundtrack is, ezt MP3 és FLAC formátumban egyaránt letölthetik a játékosok.



(Forrás: PC Gamer, GOG)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.