Hirdetés

Ingyenes ethical hacking workshopok egyetemistáknak



|

A központi téma részben a kiberhadseregekhez köthető hackelés és kíberbűnözés.

Hirdetés

A Magyar Villamosmérnök- és Informatikus-hallgatók Egyesülete (MAVE) március 23-27. között rendezi Ethical Hacking témájú workshopját. Az előadásokat bejárják Budapest mind a négy fontos informatikai képzést nyújtó egyetemét. A meghívott előadók között találhatunk jelenleg egyetemen kutató professzorokat és nagy tapasztalattal rendelkező cégeknél dolgozó szakembereket is.
 

Hirdetés


Az előadások központi témája az informatika egyik legizgalmasabb ágának számító, a kiberhadseregekhez, banki szektort érő támadásokhoz, teljes merevlemezeket használhatatlanná tévő vírusokhoz köthető hackelés és kíberbűnözés. A rossz szándékú hackerekkel szembeni védekezés fontossága hívta életre az etikus hackereket, azon szakértők csoportját, akik tudásukat más felhasználók védelmében, azok anyagi és egyéb javainak megóvása érdekében használják.


Az esemény résztvevőinek lehetősége nyílik betekintést nyerni az etikus hackerek világába, érdekfeszítő, meghökkentő, olykor mulatságos esettanulmányok és előadások során, amelyet a szakma jeles hazai és külföldi képviselői prezentálnak a hallgatóságnak.


A workshopon a részvétel ingyenes, ám előzetes regisztrációhoz kötött, amelyre az esemény honlapján nyílik lehetőség, a http://www.ethicalhacking.eestec.hu/ címen. Az előadások délelőttönként kerülnek megrendezésre angol nyelven. A regisztrált résztvevő egyetemisták között értékes nyereményeket, többek között 10 db Ethical Hacking konferencia belépőt és 1 db CEH tanfolyamot sorsolnak ki.


(Nyitókép: Sebastiaan ter Burg)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.