Hirdetés

Internet fából



|

Játék 21. századi gyerekeknek.

Hirdetés

Ez esetben eltekintünk irányelvünktől, miszerint kerüljük a nyilvánvaló reklámokat, mert a szerkesztőségben mindenkiben egyként támadt fel a lelkes óvodás, ahogy a sajtóközleményt végigolvastuk. A játék tulajdonképpen egy hagyományos játékvasút-rendszer, csak új skinnel (hogy stílszerűek maradjunk.), amely a számítógép belsejét, illetve az internetet eleveníti meg a gyerekeknek.

 

 

fa_viro_300.jpg

 

Ő Viro. Katt a képre a galériához - forrás: www.jatek-city.hu

 

A vonatok jelképezik a hálózati kapcsolatokat, emailek száguldozhatnak, van CD-író is, feltűnik Dex a kereső és kaphatunk antivírus-bábukat is. Ez utóbbiak csöppet sem feleslegesek, hiszen itt van szerkesztőségünk kedvence : Viro a vírus, a vírusbanda őrült vezére, aki még Szörnyella de Frásznál is csúnyább - és ugyanolyan gonosz.

 

Nem lehet elég korán elkezdeni a felkészítést a Web 2.0-ra - és ki tudja, hányadik verziószámnál tartunk majd, mire felnőnek a mai gyerekek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.