Hirdetés

Internetes szépségverseny és cyber olimpia



|

Idén is lesz WCG, ám a bajnokság egy szépségversennyel is kiegészül.

Hirdetés

Az internetes szépségversenyre minden tizennyolcadik életévét betöltött hölgy jelentkezhet és feltöltheti az oldalra a legszebbnek ítélt fotóit. Az online leadott szavazatok alapján döntőbe jutott versenyzők meghívást kapnak a szeptember 2-án megrendezésre kerülő WCG döntőre a Jövő Házában. Itt, a döntőre meghívott sztár zsűri szavazatai alapján kerül ki a verseny győztese, aki elnyeri a Miss World Cyber Girls címet.

 

A World Cyber Girls 2007 célja, hogy kiderüljön: kik a hazai cybervilág legszebb leányzói, akikkel a kibertérben futhatunk össze - fórumokon, chatszobákban, de leginkább a netes játékokban.

 

 

wcg.jpg
 

 

A World Cyber Games lebonyolítása is változik: a játékosok kérésének eleget téve, a résztvevők nem csak interneten, de élőben is összemérhetik tudásukat a selejtezők során. Az online bajnokságok június végétől a hu.worldcybergames.com oldalon zajlanak majd, míg az élő selejtezők Budapesten a Mammutban lévő T-Online Pro Gamers Cyber Caféban kerülnek megrendezésre.

A jelentkezők négy játékban indulhatnak el a selejtezőkön: Command & Conquer 3 (PC), WarCraft 3: The Frozen Throne (PC), FIFA07 (PC), Projet Gothem Racing 3 (X-Box 360).

 

A selejtezőkön sikeresen megmérkőzött legjobbak szeptember 2-án a Jövő Házában, a hazai döntő nyertesei pedig október 4-én Seattle-ben szállhatnak harcba a fődíjért.

Az IDG Hungary szervezésében, valamint a Samsung támogatásával zajló játékbajnokságra május 14-én már meg is kezdődtek a jelentkezések a hu.worldcybergames.com weboldalon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.