Hirdetés

Internetezés és tévézés PlayStationnal



|

Hirdetés

A frissítés legfontosabb eleme az a web-böngésző lesz, mely a HTML 4.01 kompatibilitás segítségével a legtöbb weboldalt elérhetővé teszi a kézi játékgép felhasználói számára is.
A PSP-be épített wireless szolgáltatások segítségével már eddig is volt lehetőség online játékok használatára, vagy internetes tartalmak letöltésére, de hivatalosan eddig "klasszikus" böngészésre nem volt alkalmas a készülék. Igaz, leleményes felhasználók eddig is találtak kiskaput: a "Wipeout Pure" nevű játékon belül kisebb ügyeskedéssel lehetőség volt a böngészére, melynek módozatai már egy ideje keringenek a neten. Az új funkciók segítségével végre "hivatalossá" és ezáltal jóval könnyebbé válik az internethasználat.

Új tulajdonság az MPEG4 AVC formátumú videók letöltésének és lejátszásának támogatása is, de lehetőség nyílik a wireless hálózaton át például fotók megosztására is két PSP gép között, vagy az AAC hangformátum lejátszására is. A frissítés a PSP beépített frissítő funkcióján keresztül lesz elérhető, de UMD (Universal Media Disc) formátumban is megjelenik július 27-étől.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.